QR Code blog ini

QR Code

Sinergi

Photobucket

Melancholic, Choleric, Phlegmatic or Sanguine

>> Tuesday, February 02, 2010



kalau sebelum ni post tentang personality plus secara kasar sahaja, rajah ni menunjukkan 4 personality manuusia yang aku sebutkan dulu siap dengan sifat-sifat yang mereka miliki

anda yang mana satu??

15 comments:

cahayaharumankasturi Tuesday, 02 February, 2010  

salam'alayk
izin copy rajah di atas..trimas

Abu Dzar Al-Ghifari Tuesday, 02 February, 2010  

copy je...tak jadi masalah.asalkan jangan buang citation kat bawah diagram tu dah la

mohd hanis Wednesday, 03 February, 2010  

macamane nak analyse akh?

Abu Dzar Al-Ghifari Wednesday, 03 February, 2010  

owh...sebenarnya ada test yang perlu diambil untuk tentukan yang mana satu..
tapi masih dalam kerja-kerja menaip balik.
jadi buat masa ni tengok je la dulu!

Abu Dzar Al-Ghifari Thursday, 04 February, 2010  

bagi yang berminat nak ambil test personality plus, boleh pegi kat url ni
http://www.quibblo.com/quiz/2FF0QY4/Personality-Plus-Test

dalam masa yang sama saya akan cuba menyiapkan test tersebut dalam format pdf

Anonymous Tuesday, 09 February, 2010  

fqah yg mne satu??
huhu..

Abu Dzar Al-Ghifari Tuesday, 09 February, 2010  

fiqah nak tau ke...

tak tau la betul ke tak
tapi berdasarkan apa yang angah baca Fiqah ni

Populer Sanguine!

Anonymous Saturday, 13 February, 2010  

yg warne merah tu ke??

Abu Dzar Al-Ghifari Monday, 15 February, 2010  

ye...yang warna merah tu...

tapi tu angah teka je.
kalo ada masa gi la kat url ni

http://www.quibblo.com/quiz/2FF0QY4/Personality-Plus-Test

jawab test yang dia bagi, nanti dia bagi tau personaliti kita yang mana satu

Anonymous Thursday, 25 February, 2010  

ok la tu...
positif la jugak..
angh pnya??

Abu Dzar Al-Ghifari Friday, 26 February, 2010  

jangan tak tau angah adalah orang yang perfect melancholic...mesti kakak tak percaya ni

Anonymous Monday, 01 March, 2010  

alB plak guane? thx

Abu Dzar Al-Ghifari Monday, 01 March, 2010  

kepada anonymous yang bertanya...alB tu apa ye kawe x pahe gapo dio tu!

Anonymous Monday, 01 March, 2010  

huhu, teman mu lah...tanyer khalipah ghuraba' waaaaaaaaaaaaa

Abu Dzar Al-Ghifari Wednesday, 03 March, 2010  

buat alB...you are Populer Sanguine kot!kurang pasti sikit

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

bebas diulang cetak. Powered by Blogger.

About This Blog

blog ini adalah hasil cetusan pendapat dan titipan ikhlas seorang insan kerdil di celah umat

sebarang pertanyaan boleh di emailkan ke ismiabudzar[at]gmail[dot]com

Flag Counter

free counters

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP