QR Code blog ini

QR Code

Sinergi

Photobucket

untukmu

>> Friday, February 05, 2010

kali ni cuma nak berkongsi satu komik yang dah lama ada kat internet...dan aku yakin, ramai yang dah pernah baca. tapi tak pe la, post jugak la

yang ni link dari 4shaerd



kalo tak pun, download terus kat sini http://www.4shared.com/file/215016167/b57689d1/Untukmu__komik_.html


yang ni pulak dari scribd

Untukmu (komik)

thanks to akh umair atas idea asal yang sangat banyak manfaatnya ni!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

bebas diulang cetak. Powered by Blogger.

About This Blog

blog ini adalah hasil cetusan pendapat dan titipan ikhlas seorang insan kerdil di celah umat

sebarang pertanyaan boleh di emailkan ke ismiabudzar[at]gmail[dot]com

Flag Counter

free counters

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP