QR Code blog ini

QR Code

Sinergi

Photobucket

Himpunan SMS Bermanfaat

>> Tuesday, September 28, 2010

Assalamualaikum

khas buat semua pembaca MeNtaDaKkaKiKiDaL, saya telah membuka satu lagi blog baru. Himpunan SMS Bermanfaat. Blog ini mengumpulkan sms yang bermanfaat dan menarik. Sesuai untuk membangkitkan iman, sebagai nasihat atau boleh juga dihantar sebagai sms tahajud. Dengan ini saya menjemput semua untuk bertandang ke Himpunan SMS Bermanfaat. Bagi yang ingin berkongsi sms untuk di post ke blog tersebut bolehlah taip semula sms tersebut dan hantarkan sms anda ke mail-box saya di ismiabudzar[at]gmail[dot]com.


SMS Tahajud
Pelik betul jenis sms yang satu ni. Ingatkan orang je yang solat tahajud, rupa-rupanya sms pun tahajud juga. hahaha...sebenarnya bukan sms tu pegi solat tahajud, tapi sms tahajud adalah sms yang dihantar pada jam 3 atau 4 pagi untuk membangunkan ikhwah bagi menunaikan solat tahajud.

mari kita tengok sikit macam mana sms tahajud tu...

Contoh SMS ukhuwah;

Circle means forever, no beginning and no end.
Let our good friendship be,
not just an endless line
but a circle that goes on & on for a lifetime!

Ini sms tahajud

Circle means forever, no beginning and no end.
Let our good friendship be,
not just an endless line
but a circle that goes on & on for a lifetime!
Selamat Tahajud akhi!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

bebas diulang cetak. Powered by Blogger.

About This Blog

blog ini adalah hasil cetusan pendapat dan titipan ikhlas seorang insan kerdil di celah umat

sebarang pertanyaan boleh di emailkan ke ismiabudzar[at]gmail[dot]com

Flag Counter

free counters

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP