QR Code blog ini

QR Code

Sinergi

Photobucket

mari wish good luck

>> Thursday, November 04, 2010

Tahadu, Tahabu

Rasulullah saw menganjurkan agar memberi hadiah untuk menimbulkan rasa cinta. Maka saya rasa dekat-dekat dengan minggu exam ni, sangat baik untuk kita saling memberi hadiah. Bukan sahaja dapat memupuk rasa cinta, bahkan dapat melegakan sedikit tekanan menghadapi peperiksaan.

Maka saya ada membuat sedikit kad ucapan selamat untuk keguaan ikhwah dan akhwat. Print dan berikanlah kepada ikhwah sehalaqoh, ikhwah yang dalam ipt sama atau boleh juga untuk mutarobbi yang ikut halaqoh dengan anta

ini kad untuk ikhwah

goodluck_ikhwah

yang ini pula untuk akhwat

Asif jiddan, tak dapat embed kad untuk akhwat kat sini, tetiba scribd.com buat hal...jadi guna 4shared je la

Perkara yang perlu anda lalukan adalah;
  1. muat turun kad tersebut
  2. cetak kad tersebut
  3. lipat kertas sebanyak 2 lipatan supaya nampak macam kad
  4. tulis nama penerima + nama anda diruang yang disediakan
  5. letak dalam sampul (kalau berminat)
  6. berikan kepada ikhwah/akhwat yang terpilih tersebut
Kalau nak lebih menarik, bagi la kad ni dengan sebiji buah epal atau sebatang pen sebagai hadiah!
itu sahaja untuk kali ini!

Selamat menjawab exam semua pembaca blog MeNtaDaKakiDaL 

bagi yang nak soft-copy kad dalam format .pub (publisher), boleh hantar request ke ismiabudzar[at]gmail[dot]com

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

bebas diulang cetak. Powered by Blogger.

About This Blog

blog ini adalah hasil cetusan pendapat dan titipan ikhlas seorang insan kerdil di celah umat

sebarang pertanyaan boleh di emailkan ke ismiabudzar[at]gmail[dot]com

Flag Counter

free counters

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP