QR Code blog ini

QR Code

Sinergi

Photobucket

Promosi: Majalah Sinergi Edisi Ke-6

>> Wednesday, September 14, 2011

“SIRNAKAN KELAM, SINARKAN CAHAYA” Tema Majalah SINERGI Edisi Ke-6 kali ini bakal memberikan para pembaca impak maksima yang positif ke arah perubahan diri, keluarga, masyarakat, negara dan seluruh umat Islam umumnya!!!

Pastikan anda dan keluarga anda tidak terlepas mendapatkan Majalah Islamik yang bakal mentarbiyyah diri dan keluarga anda dengan izin Allah Al-Hadid. Berinfakkan RM3.00 sahaja sudah mampu mendapatkan ilmu  Hubungi pengedar berdekatan dengan anda atau terus hubungi kami untuk mendapatkannya!!!

Tahniah juga kami ucapkan kepada karya-karya yang terpilih bagi dimuatkan di dalam Majalah SINERGI edisi kali ini. Terus menyumbang ilmu anda untuk kebaikan diri dan seluruh pembaca SINERGI yang makin meningkat tinggi. Alhamdulillah.


bagi yang tak tau lagi cara nak dapatkan majalah ni macam mana sebab tak de jual kat kedai yang korang biasa pegi, boleh click link ni dan pengedar sinergi akan usahakan untuk hantar kepada anda!

selamat membaca!

4 comments:

Anonymous Thursday, 15 September, 2011  

Salam, 1 soalan: sebenarnya sipa pengasas majalah sinergi?majalah ni lbh kurg mcm solusi ke?

Abu Dzar Al-Ghifari Thursday, 15 September, 2011  

Majalah ni adalah inisiatif pihak sinergi media untuk memberi perbaikan kepada masalah ummat.

Skop garapan pembaca lebih tertumpu kepada golongan remaja. Dalam erti kata yang lain, perbahasannya lebih santai dan praktikal =]

Anonymous Friday, 16 September, 2011  

oo.tp mmg majalah ni xda kt pasaran ye sbb ana tak pernah nampak kt mana2 kedai

Abu Dzar Al-Ghifari Friday, 16 September, 2011  

pihak sinergi sedang berusaha mempromosikan majalah ni jugak...maklum la majalah baru. Jadi tak ramai lagi yang tahu akan kewujudannya.

Sebab tu kalau sesiapa yang berminat boleh terus contact pengedar yang ada kat negeri masing-masing.

Untuk dapatkan senarai pengedar, boleh check kat web site synergymedia.com.my

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

bebas diulang cetak. Powered by Blogger.

About This Blog

blog ini adalah hasil cetusan pendapat dan titipan ikhlas seorang insan kerdil di celah umat

sebarang pertanyaan boleh di emailkan ke ismiabudzar[at]gmail[dot]com

Flag Counter

free counters

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP