QR Code blog ini

QR Code

Sinergi

Photobucket

Sinergi Edisi 8

>> Thursday, October 11, 2012

Weh...majalah sinergi yang baru dah keluar beb!


ni la rupa majalah tu





maka saya mengajak semua berkejar-kejar mendapatkan senaskah sinergi untuk anda baca secepat mungkin. Kalau tak tau kat mana nak beli, try contact sinergi media


selamat membaca!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

bebas diulang cetak. Powered by Blogger.

About This Blog

blog ini adalah hasil cetusan pendapat dan titipan ikhlas seorang insan kerdil di celah umat

sebarang pertanyaan boleh di emailkan ke ismiabudzar[at]gmail[dot]com

Flag Counter

free counters

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP